Minor în vârstă de 13 ani, dispărut din zona unui hotel din Băile Herculane.

Minor în vârstă de 13 ani, dispărut din zona unui hotel din Băile Herculane.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unui minor de 13 ani, care a plecat din zona unui hotel din Stațiunea Băile Herculane și nu a mai revenit până în prezent.

În această seară, în jurul orei 21.39, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați de către tatăl minorului despre faptul că OLARIU DENIS ALIN a părăsit locul de cazare din Stațiunea Băile Herculane, unde se afla împreună cu familia și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 40 kg, păr blond tuns scurt, ochi căprui, prezintă o cicatrice la unul dintre ochi.

La data plecării purta o bluză de culoare neagru cu galben în zona pieptului, o jachetă tip vestă cu glugă de culoare albastru cu negru, pantaloni de trening de culoare galben – muștar, pantofi sport negru cu alb.

În urma celor sesizate, au fost organizate echipe mixte formate din aproximativ 40 de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari, care au demarat imediat căutările și verificările în vederea identificării cât mai rapide a minorului în cauză. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112„, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Related Posts