Minoră în vârstă de 13 ani, căutată de polițiștii cărășeni

Minoră în vârstă de 13 ani, căutată de polițiștii cărășeni

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care nu a mai revenit la domiciliu, după terminarea cursurilor școlare.

Astăzi, la ora 14.46, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați de către mama minorei despre faptul că în această dimineață, la ora 07.30 , RADU ALEXANDRA LARISA ARISTIȚA a plecat la școala unde este elevă, iar la ora 14.00, după terminarea orelor, nu s-a mai întors acasă.

Din verificări s-a stabilit că minora nu a participat la orele de curs, aceasta lipsind de la școală la fel ca în cursul zilei de ieri.

Semnalmente: 1.50 m înălțime, greutate 40 kg, ochi verzi, păr brunet, tuns până la nivelul umerilor.

În momentul plecării minora purta uniforma școlară de culoare vișinie, pantaloni negri cu dungi albe, geacă neagră cu glugă roz și pantofi sport de culoare albă cu șireturi colorate.

De la momentul sesizării, au fost efectuate căutări în parcuri, stații CFR, autogări, la unități spitalicești, precum și în zone pe care minora obișnuia să le frecventeze, fără a fi găsită până în prezent. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Related Posts