Minori dispăruți de la domiciliu! Cei doi frați au plecat din localitatea Petroșnița

Minori dispăruți de la domiciliu! Cei doi frați au plecat din localitatea Petroșnița

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării a doi minori, dispăruți de la domiciliu în această dimineață.

Dacă îi vedeți, nu ezitați să apelați gratuit 112, pentru a anunța imediat Poliția!

Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112, de către tatăl minorilor cu privire la faptul că în această dimineață, cei doi copii ai săi, CRISTOI ION SOLOMON, de 10 ani și CRISTOI ILEANA- MARIA, de 8 ani, au plecat de la domiciliu, din localitatea Petroșnița.

Cei doi minori au fost văzuți ultima dată aseară, în jurul orei 23.00, când tatăl acestora i-a lăsat în camera lor să doarmă.

SEMNALMENTE CRISTOI ION SOLOMON – înălțime 1.30 m, greutate circa 35 de kg, păr brunet, tuns scurt, fața alungită, ochi albaștri, nu are semne particulare.

CRISTOI ILEANA- MARIA- înălțime 1.20 m, greutate circa 23 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, fața ovală, ochi albaștri, prezintă o cicatrice în partea stângă a capului în urma unei intervenții chirurgicale.

Nu se cunosc informații referitoare la vestimentația pe care o purtau la momentul plecării. Până la această oră, la căutări au fost angrenate peste 100 de forțe, formate din polițiști, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri și voluntari. De asemenea, la fața locului a fost adus un câine polițișt de urmă și a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Persoanele care pot furniza orice informații despre cei doi minori, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

UPDATE

Cei doi minori, de 8 și 10 ani, din Petroșnița, dispăruți de la domiciliu în cursul acestei dimineți, au fost găsiți de polițiști în urmă cu puțin timp, la aproximativ de 50 de km de localitatea de domiciliu. Aceștia se află în afara oricărui pericol, iar în acest moment sunt în custodia organelor de poliție. Pe timpul cât au fost plecați, cei doi copii nu au suferit vătămări. Minorii urmează să fie preluați de reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru a dispune măsuri conform competențelor.

La activitățile de căutare au participat peste 100 de forțe, formate din politiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, Poliția Municipiului Caransebeș, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, pompieri militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Semenic”, jandarmi de la Jandarmeria Caraș-Severin, angajați ai Direcției Silvice Caraș- Severin, ai Primăriei Bucoșnița, precum și voluntari din localitate.

De asemenea, un echipaj din cadrul Inspectoratului General al Aviației -Ministerul Afacerilor Interne a survolat întreaga zonă, în vederea depistării celor doi minori. Activitățile au fost realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Related Posts