Search
Close this search box.

Necăjită că nu și-a mai găsit portofelul cu acte și bani, doamna Ecaterina din Moldova Nouă a venit să caute sprijin la poliție

Necăjită că nu și-a mai găsit portofelul cu acte și bani, doamna Ecaterina din Moldova Nouă a venit să caute sprijin la poliție

Femeia de aproximativ 60 de ani le-a povestit polițiștilor că nu știe dacă și-a pierdut portofelul sau cineva i l-a furat, dar avea în el acte personale și o sumă de bani importantă pentru ea, aproximativ 800 de lei, pe care nu mai speră să îi recupereze.

După ce au efectuat verificări în zona Pieței Agroalimentare din oraș unde femeia le-a indicat că a fost astăzi la cumpărături, în scurt timp, polițiștii i-au găsit portofelul din care nu lipseau nici actele, nici banii. O altă persoană care lucra în zonă tocmai ce îl găsise și urma să îl predea poliției, la sfârșitul programului de lucru.

Doamna Ecaterina a fost tare bucuroasă și recunoscătoare față de polițiștii din Moldova Nouă care au ajutat-o să își recupereze bunurile, pe care nu spera să le mai găsească.

Vă reamintim că un bun găsit trebuie predat în 10 zile autorităților sau celui care l-a pierdut.

Conform legii, bunurile mobile pierdute continuă să aparțină proprietarului lor.

Găsitorul bunului este obligat ca, în termen de 10 zile, să îl restituie proprietarului ori, dacă acesta nu poate fi cunoscut, să îl predea organului de poliție din localitatea în care a fost găsit, care are obligația de a păstra bunul timp de 6 luni, afișând la sediu un anunț privitor la pierderea bunului, cu menționarea tuturor elementelor de descriere a acestuia.