Nelu Popa, a scos la alergat de „Ziua Olimpică”, mii de cetățeni și nu numai!

nelu popa, adrian torma, adrian dacica

“Chiar dacă principalul rol al activității fizice în viața copiilor este de a-i ajuta să crească mari, puternici și sănătoși, sportul îi ajută să fie mai sociabili, să lucreze împreună în echipă, să învețe ce înseamnă fair-play. Mă bucur că municipiul Reșița a găzduit astăzi un eveniment de mare anvergură prin care se dorește promovarea sportului și beneficiile practicării oricărei forme de mișcare. Le mulțumesc colegilor mei primari prezenți la eveniment și tuturor celor care au răspuns invitației noastre.” sustine Ioan Popa, Primarul Municipiului Resita.

ionut-mihai-popovici

“Astăzi, am participat cu emoţie, dar şi cu bucurie, la crosul naţional organizat cu ocazia Zilei Olimpice, unde am avut un partener de nădejde, pe fiul meu cel mare Adrian, care, cu mândrie o spun, iubeşte sportul. Mai mult decât atât, am fost alături şi de domnul Gava, beneficiar al Căminului pentru Persoane Vârstnice Reşiţa, care m-a ales pentru a-l însoţi pe traseu, dânsul fiind în scaunul cu rotile.

Am răspuns invitaţiei fără a sta pe gânduri şi m-am prezentat la start, împreună cu ceilalţi beneficiari ai acestui cămin, care sunt un exemplu pentru noi toţi în ceea ce priveşte acceptarea provocărilor pe care viaţa ni le aduce de-a lungul timpului.

Sportul, mişcarea în general, înseamnă să alegem un mod de viaţă sănătos! Felicitări organizatorilor şi aşteptăm, cu interes, următoarele evenimente!” declara vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin.

 

Florenta Albu-Pref. Caras-Severin

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Florenţa – Maria Albu, a participat vineri, 9 iunie, la ediția cu numărul 13 a Crosului Național „Ziua Olimpică”, desfăşurată la Reșița.

Competiția, organizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), filiala Caraș-Severin, în parteneriat cu Primăria Municipiului Reșița, urmăreşte să încurajeze mişcarea, bucuria de a face sport şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

 

Silviu-Hurduzeu-Ionut-Mihai-Popovici

“Astăzi, 9 iunie 2017, am avut plăcuta surpriză de a constata că celebrarea Zilei Olimpice are, de la an la an, tot mai mare succes, având în vedere numărul mare de participanţi la crosul naţional, de la cei mai mici, până la persoane cu dizabilităţi, beneficiare ale Căminului pentru Persoane Vârstnice Reşiţa. M-am bucurat să văd că tot mai mulţi oameni, fie tineri, fie mai vârstnici, sunt adepţi ai sportului şi ai unui mod de viaţă sănătos. Am certitudinea că evenimentul a fost unul de succes, fapt pentru care le mulţumesc organizatorilor, în special pentru promovarea valorilor olimpice, dar şi pentru încercarea de a creşte, în rândul tineretului, interesul pentru sport.” ne declara Presedintele de Consiliu Judetean, Silviu Hurduzeu.

 

brian filimon, adrian torma , felix borcean, nelu popa

Primarii Liberali Ioan Popa – Reșița, Felix Borcean – Caransebeș, Adrian Torma – Moldova-Nouă, Brian Filimon – Măureni, au alergat pentru sănătate cu ocazia Crosului național “Ziua Olimpică”, organizat în Municipiul Reșița.

 

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici