Nu ai vizitat Spania până acum? Află detalii neștiute care te vor face să urci în primul autocar spre această destinație!

Nu ai vizitat Spania până acum? Află detalii neștiute care te vor face să urci în primul autocar spre această destinație!

O cultură bogată, oameni sociabili, mâncare delicioasă…trebuie să auzi mai multe? De la agitația Barcelonei și până la Menorca liniștită, Spania are câte puțin din toate, fiind una dintre cele mai vizitate țări.

Încă nu ai ajuns acolo și, deși ai auzit multe lucruri interesante despre această țară europeană, însă nu te poți decide dacă acesta va fi următorul loc pe care îl vei vizita? În continuare vei avea posibilitatea de a descoperi numeroase motive pentru a te convinge să îți faci bagajele cu prima ocazie.

Iată de ce Spania trebuie să se afle în topul țărilor pe care să le vizitezi:

Ai auzit despre bucătăria spaniolă? Află detalii neștiute până acum!

Bucătăria spaniolă cuprinde printre cele mai delicioase preparate din lume și are o tradiție culinară străveche. De aici, oameni din întreaga lume au putut savura preparate culinare precum paella, tapas, gazpacho, tortilla de patatas și multe, multe altele.

Încă nu ți s-a făcut poftă? Atunci gândește-te că în Spania există atât de multe tipuri de jamon( șuncă tradițională spaniolă), încât chiar dacă ai alege să rămâi acolo pentru ani întregi, nu ai putea să le încerci pe toate.

Și cu ce merge cel mai bine această mâncare delicioasă? Cu un pahar de vin, bineînțeles! Atunci află că Spania este printre cele mai mari producătoare de vin din întreaga lume, de aceea, ar fi chiar păcat să nu îți mai torni puțin după ce ai terminat masa.

Vrei suficientă energie pentru a vizita diverse locații întreaga zi? Nici o problemă, căci aici vei regăsi o selecție extrem de sortimente de cafea!

300 de zile de soare

Impresionant, nu? Să vizitezi o țară unde te poți bucura de aproape 300 de zile de soare! Și de plaje! Căci ai de unde alege! Spania oferă atât plaje aglomerate, cât și plaje stâncoase și retrase ori chiar plaje pentru nudiști!

Dacă îți dorești ceva cu totul impresionant, atunci vizitează Insulele Canare, unde vei avea parte de peisaje vulcanice și posibilitatea de a practica scuba diving sau windsurfing.

Valencia, unul dintre cele mai renumite și populare orașe din această țară, combină perfect arhitectura, viața de noapte și plajele. Sau capitala, Madrid, poate face ca vizita ta acolo să fie mai mult decât plină de evenimente.

Ce nu ar trebui să ratezi în această țară?

Spania are ceva de oferit pentru fiecare om și fiecare personalitate în parte. Îți place viața de noapte? Atunci de la Madrid la Ibiza vei găsi numeroase cluburi unde te poți distra întreaga noapte.

Îți place istoria? Atunci îți poți îndrepta atenția către Cadiz, cel mai vechi oraș din Europa de Vest, care îți permite să descoperi peste 3100 de ani de vechime. Căci arta spaniolă a reușit să străbată veacurile cu numeroase capodopere remarcabile.

Îți plac muzeele? Spania oferă peste 1400 de locuri unde poți admira capodoperele lui Picasso, Dali sau Velasquez și un amestec uimitor de colecții și expoziții speciale, pe care nu le vei mai găsi niciunde în lume.

Dar această locație îți poate oferi și alte moduri de petrecere a timpului, precum o vizită în Juzcar, singurul sat de ștrumfi din lume sau cele 14 parcuri naționale unde vei putea fotografia peisaje uimitoare. Și nici nu trebuie să îți faci griji cu privire la transport, căci există curse cu autocarul din România spre Spania, putând astfel să călătorești confortabil și în siguranță împreună cu cei dragi.

Nu uita nici faptul că poporul spaniol este printre cele mai ospitaliere, de aceea, o vizită în oricare dintre locațiile prezentate mai sus te vei putea simți ca acasă și vei avea parte de zile și nopți pline de momente cu adevărat frumoase și speciale.

Spania, una dintre cele mai speciale țări de pe continentul nostru, te va atrage încă de la prima vizită acolo, indiferent ce tip de activitate îți este pe plac și vei alege să te întorci acolo ori de câte ori vei avea posibilitatea!

 Sursa foto: pixabay.com