Nu și-a permis biletul de întoarcere din Canada, dar și-a permis să amenințe un liceu, cu scopul de a fi adus gratuit în țară

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 09.30, la secretariatul unui liceu din Bocșa au fost primite 4 apeluri telefonice anonime, prin care erau aduse amenințări privind clădirea liceului, amenințări care nu s-au confirmat.

Recent, polițiștii au reușit identificarea apelantului, un tânăr de 19 ani din comuna Ocna de Fier.

Acesta este bănuit că la momentul respectiv, în timp ce se afla în Canada, în stare de ebrietate și neavând bani să își cumpere biletul de întoarcere în România, prin intermediul unei aplicații telefonice, a inițiat 4 apeluri telefonice de amenințare, alegând întâmplător un liceu din Bocșa, cu scopul de a fi adus gratuit în țară.

Ulterior, tânărul de 19 ani s-a întors în localitatea de domiciliu, polițiștii identificându-l și conducându-l la sediul poliției pentru cercetări.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanei bănuite.

Facebook Comments

Reclama ta aici