O oră și trei accidente în Caraș-Severin

Astăzi, 26 decembrie 2019, în jurul orei 13:00, pompierii din Oravița, au intervenit de urgență la un accident ce s-a petrecut pe DN 57 Comorâște-Lătunaș, un autoturism s-a rasturnat în afara părții carosabile. Cele două victime au fost transportate de echipajele SMURD și SAJ la spital.

Al doi-lea accident s-a petrecut la jumatate de oră distanță față de primul, în jurul orei 13:30, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, au intervenit de urgență la un accident rutier pe DJ 581, între Lupac și Reșița, fiind vorba de un autoturism care s-a rasturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat două victime neîncarcerate. Victimele au fost transportate de ambulanța Serviciului de Ambulanță al Județului Caraș-Severin la spital.

Ultimul accident s-a petrecut în jurul orei 13:58, pompierii militari din Reșița , fiind solicitați de urgență la un accident produs între două autoturisme, pe DN 58 B, între Bocșa și Reșița. Accidentul a fost fără victime încarcerare. Două persoane au fost preluate și transportate de ambulanța SAJ la spital.

În toate cele trei cazuri, în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatele au fost negative.

sursă foto: facebook tractam orice

Facebook Comments

Reclama ta aici