Parchetul confirmă: Victimei i-a fost suprimată viaţa!

Suru Anamaria Cătălina, în vârstă de 29 de ani, din Reşiţa, al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier, la 3 km ieşire din Reşiţa, spre localitatea Secu, în 22 aprilie 2019, a fost dispărută de acasă în urmă cu patru zile. Tânăra locuia de mai mult timp într-un oraș din Italia și a venit în România pentru a-și face sărbatorile alături de familie.

În completarea comunicatului de presă emis de Parchetul de lângă Tribunalul Caraş-Severin din data de 23.04.2019, cu privire la dosarul 259/P/2019 precizăm următoarele:

”Din datele şi probele existente la acest moment rezultă că victimei Suru Anamaria Cătălina i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale. Totodată, urmărirea penală are caracter nepublic, astfel că alte date nu pot fi aduse la cunoştinţa opiniei publice, întrucât  ar îngreuna ancheta”, transmite prim-procuror Laura Iancu.

Citește și Crimă la marginea Reșiței!

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0