Percheziții la Anina! 5 tineri conduși la audieri

În cursul zilei de ieri, 26 noiembrie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, respectiv Poliția orașului Anina și Serviciile de Investigații Criminale, Ordine Publică, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Investigarea Criminalității Economice au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașului Anina, la adresele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt din locuință.

În urma activităților au fost ridicate ceasuri, bijuterii, obiecte folosite la forțarea ușilor și încuietorilor, precum și înscrisuri de interes în cauză. 5 tineri cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani, au fost conduși la audieri, împreună cu reprezentanții legali. De asemenea, pe parcursul activităților, s-a constatat că unul dintre cele 5 imobile ar fi fost branșat ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița. La acțiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin.

Facebook Comments

1 Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

  • Domnu reporter, vă rugăm să fiţi profesionist. Vrem numele hoţilor. De aceea sunteţi reporteri, să ne informaţi complet, nu doar frânturi de ştiri. ……. Au fost mascaţiii şi au găsit ……. la cine au găsit ? asta e ştirea care interesează !

Reclama ta aici