Pieton decedat la Constantin Daicoviciu în urma unui accident

Azi-noapte, 26 mai, în jurul orei 00.45 pe DN 6, la km 469, în afara localității Constantin Daicoviciu s-a  produs un accident rutier soldat cu decesul unui pieton, în următoarele împrejurări:

Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 45 de ani din Timișoara, conducea o autoutilitară din direcția Caransebeș către Lugoj, la intrarea în localitatea Constantin Daicoviciu, surprinde și accidentează cu partea dreaptă față a autoutilitarei, un pieton de 49 de ani, care circula pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers fără a purta îmbrăcăminte prevăzută cu elemente fluorescent reflectorizante.

În urma impactului, a rezultat decesul pietonului de 49 de ani.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În acest caz, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și se continuă cercetările“, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici