Primăria din Ezeriș caută medic de familie pentru îmbunătățirea sistemului medical local

Primăria din Ezeriș caută medic de familie pentru îmbunătățirea sistemului medical local

Într-un demers vizionar menit să îmbunătățească calitatea asistenței medicale la nivel local, primăria comunei Ezeriș, județul Caraș-Severin, a dat startul căutărilor pentru un medic de familie dedicat comunității. Conducerea administrativă, sub îndrumarea experimentată a primarului Ioan Rusu, a luat hotărârea de a aduce servicii medicale esențiale în inima comunității, în ciuda provocărilor aparente.

Cu o carieră administrativă, Ioan Rusu, primarul comunei Ezeriș, este cunoscut pentru abordarea sa pragmatică și devotamentul față de dezvoltarea locală. „Greul dispare atunci când ești hotărât să acționezi, iar eu cred în puterea de a transforma ideile în realitate. Vreau să demonstrez că nu există imposibil în administrație„, a declarat primarul Rusu.

Dorința sa actuală de a aduce un medic de familie în comunitate reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii sistemului medical local. În prezent, Centrul de Permanență din localitate funcționează la Soceni, oferind o parte din asistența medicală necesară. Cu toate acestea, primarul Rusu crede că prezența unui medic de familie în comuna Ezeriș ar completa serviciile medicale oferite, asigurând cetățenilor acces la îngrijiri de bază în apropierea lor.

Dispensarul medical existent în Ezeriș dispune de un apartament bine echipat, conceput pentru a asigura condiții optime de trai pentru medicul de familie ales. Acest apartament include două camere, bucătărie, grup sanitar, precum și facilități moderne precum apă, canalizare, telefonie, internet și televiziune. Primarul Rusu subliniază că aceste facilități sunt oferite în mod gratuit medicului de familie care va presta servicii în beneficiul comunității din Ezeriș.

În ciuda provocărilor obișnuite pe care le implică administrarea unei comune, Ioan Rusu rămâne hotărât să transforme viziunea sa în realitate. Îmbunătățirea sistemului medical local este doar unul dintre numeroasele obiective ale sale, iar demersul său evidențiază determinarea de a face progrese reale în binele comunității.