Primarul Ioan Popa, a lansat o invitație către antreprenorii reșițeni

Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, a lansat o invitație către antreprenorii reșițeni pentru a participa la o discuție în care să le prezinte proiectele administrației publice, prezente și viitoare, să le solicite puncte de vedere cu privire la modul în care se dorește dezvoltarea municipiului și nu în ultimul rând, să discute noile reglementări legislative legate de parteneriatele public-private.

”Am lansat o invitație mediului de afaceri reșițean, mâine, de la ora 12.30, la Restaurant Nera, pentru o discuție punctuală despre proiectele noastre actuale și viitoare, despre posibile colaborări și planuri comune. Consider că expertiza managerială a domniilor lor ne-ar fi extrem de folositoare în luarea deciziilor cu privire la viitorul Reșiței și la dezvoltarea ei, în consens cu cerințele comunității. Lansez această invitație și aici, în speranța că antreprenorii din orașul nostru vor răspunde în număr cât mai mare”, declară primarul municipiului Reșița, Ioan Popa.

Facebook Comments

Reclama ta aici


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0