Principele Nicolae al României aduce la Reșița o seară regală cu lansarea albumului „Bunicul meu, Regele Mihai”

Principele Nicolae al României aduce la Reșița o seară regală cu lansarea albumului „Bunicul meu, Regele Mihai”

Într-un eveniment de o importanță regală, Principele Nicolae al României va fi prezent la Cinematograful Dacia din Reșița în seara zilei de 23 noiembrie, începând cu ora 19:00. Nepotul preferat al Majestății Sale Regele Mihai I al României va marca această întâlnire cu publicul printr-o lansare deosebită: albumul de suflet intitulat „Bunicul meu, Regele Mihai”.

Evenimentul, deschis publicului în mod gratuit, oferă o oportunitate unică pentru iubitorii regalității și pentru cei interesați să descopere perspectiva descendentului direct al regelui Mihai I al României. Principele Nicolae al României va prezenta personal cartea sa, aducând lumină asupra poveștii și amintirilor din viața bunicului său, Regele Mihai.

În cadrul serii, participanții vor avea șansa de a achiziționa personal albumul „Bunicul meu, Regele Mihai”, pentru a lua parte la această poveste captivantă și emoționantă. După prezentarea cărții, spectatorii vor fi tratați cu proiecția filmului documentar „Regele Mihai. Drumul către casă”, oferindu-le o incursiune autentică în viața și istoria regalității românești.

Evenimentul de la Reșița este inclus în turneul național intitulat „Pe urmele bunicului Mihai I” și este organizat de Editura Vremea, Asociația Principele Nicolae, Asociația Lions Reșița Kindness și Primăria Municipiului Reșița, sub conducerea Mirelei Ciobanu, Președinte fondator Lions Reșița Kindness.

Această seară remarcabilă reprezintă nu doar o ocazie de a cunoaște mai bine istoria și moștenirea regală, ci și o modalitate de a intra în universul personal al Principele Nicolae al României și de a descoperi amintirile și valorile care au definit viața bunicului său, Regele Mihai I. Este un eveniment de neratat pentru toți cei pasionați de istorie și regalitate, marcând o pagină importantă în cultura și tradiția românească.