Prinși în flagrant delict la tăiat de lemne

Ieri, în jurul orei 19.00, politiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița împreună cu cei de la Compartimentul de Combatere a Delictelor Silvice, au depistat în flagrant delict, în extravilanul comunei Brebu, 3 bărbați, în timp ce tăiau fără drept material lemnos de diferite esențe.

Unul dintre cei 3, în vârstă de 43 de ani, a fost depistat în momentul în care tăia de pe picior, cu ajutorul unui motofierăstrău, un arbore de esență gorun, polițiștii identificând la fața locului alte două cioate.

În urma verificărilor, la ferma din comuna Păltiniș, aparținând unuia dintre aceștia, a fost identificată cantitatea de aproximativ 25 de metri cubi material lemnos, dintre care 1,5 metri cubi de lemn încărcat într-o autoutilitară, de diferite esențe, lemn pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente legale.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării un motofierăstrău și un tractor, folosite la comiterea faptei, precum si cei 25 de metri cubi material lemnos, lemn care a fost lăsat în custodie bărbatului în cauză, până la finalizarea cercetărilor.

Polițiștii au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de material lemnos.

Facebook Comments

Reclama ta aici