Refuzul prelevării mostrelor biologice i-a adus un an și trei luni de pușcărie unui bărbat din Băile Herculane

În cursul zilei de astăzi, 30 mai, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Caransebeș, pe numele unui bărbat de 39 de ani, din Băile Herculane, condamnat la pedeapsa închisorii de 1 an și 3 luni pentru comiterea infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 24.04.2018, în jurul orei 04.50, în timp ce conducea un autoturism pe raza Stațiunii Băile Herculane, bărbatul în cauză a fost oprit de polițiști, la controlul efectuat acesta refuzând să se supună testării cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la spital unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

In acest caz, polițiștii de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au întocmit dosar penal și au continuat cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

In cursul zilei de astăzi, bărbatul de 39 de ani a fost ridicat de polițiști și condus sub escortă la Penitenciarul Timișoara, în vederea executării pedepsei.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici