REVOLTĂTOR! Deputatul Ion Mocioalcă, către un jurnalist: „Sunteți niște neica nimeni!… Dă-te-n p*** mea!” [AUDIO+VIDEO]

REVOLTĂTOR! Deputatul Ion Mocioalcă, către un jurnalist: „Sunteți niște neica nimeni!… Dă-te-n p*** mea!” [AUDIO+VIDEO]

Deputatul Ion Mocioalcă, în prezent președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, a fost înregistrat de un ziarist, în timpul unei investigații jurnalistice, adresându-i acestuia cuvinte greu de reprodus… în scris. Dovadă: înregistrarea audio, pe care o facem acum publică, în exclusivitate!

Deputat de 20 de ani, Ion Mocioalcă și-a împărțit ultimul mandat între două partide gemene: până în februarie 2019 a fost deputat PSD, iar din mai 2019 este deputat de PRO România.

Acum, în calitate de secretar general al partidului inventat de Victor Ponta și de creator al Alianței PRO Caraș-Severin PSD-PRO România-ALDE-PNȚCD, îl susține pentru funcția de președinte al Consiliului Județean pe Silviu Hurduzeu. Deci pe social-democratul pe care tot el, Mocioalcă, l-a făcut în 2016 președinte CJ.

Într-o conferință de presă organizată săptămâna aceasta la Reșița, la care au mai participat Victor Ponta, președintele PRO România, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, Silviu Hurduzeu, președinte PSD Caraș-Severin, Mocioalcă a declarat că în relația cu presa a existat de-a lungul anilor „un ton de decență și respect unii față de alții”.

Ce înseamnă pentru Mocioalcă „decență și respect”? Veți înțelege ascultând înregistrarea audio de mai jos, în fapt o discuție telefonică între Mocioalcă și un ziarist care făcea o investigație jurnalistică, ca urmare a unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism al Consiliului Județean, pe care de regulă îl folosea președintele instituției, Silviu Hurduzeu. Conform surselor ziaristului, în mașină s-ar fi aflat la ceas de seară doar Mocioalcă și Hurduzeu, ambii „în mare formă”. Jurnalistul a încercat să verifice informația din mai multe surse, una dintre acestea fiind chiar Mocioalcă. Așa s-a ajuns la discuția telefonică încheiată de parlamentar într-un „ton de decență și respect”.