S-a stabilit cauza producerii incendiului de la Palatul Administrativ al Consiliului Județean Caraș-Severin

În urma incendiului de ieri seară ce a cuprins casa liftului de pe acoperișul Consiliului Județean Caraș-Severin, pompierii au concluzionat că incendiul a pronit în urma unor lucrări de întreținere efectuate la casa liftului.

Incendiu s-a manifestat la acoperișul clădirii înalte a Consiliului Județean și a Prefecturii Caraș-Severin din municipiul Reșița, aproximativ o oră jumătate, până când ploaia a reușit să îl stingă.

Pereții structurii aflate pe clădirea Consiliului Județului Caraș-Severin, care adăpostea doar casa scării, au fost singurii afectați de incendiul declanșat seara trecută.

În urma analizării ipotezelor argumentate, s-a stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului de la Palatul Administrativ din municipiul Reșița – flacăra de la o lampă cu lichid gazos, ca urmare a neprotejării termice corespunzătoare, în urma unor lucrări de întreținere ce s-au efectuat la casa liftului”, declară Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

“Incendiul nu a avariat clădirea Palatului Administrativ, birourile și în niciun caz documentele instituției. În prezent, evaluăm pagubele și depunem toate eforturile pentru reluarea activității, realimentarea cu energie electrică fiind prioritară în acest moment”, declară Silviu Hurduzeu, Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Facebook Comments

Reclama ta aici


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0