Șapte persoane împlicate într-un accident la Armeniș, dintre care și trei minori

În această dimineață, 24 iunie 2020, la Armeniș, în zonă Piatra Scrisă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informații primite, accidentul s-ar fi soldat cu două victime. La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale pompierilor militari din Caransebeș cu trei autospeciale, una S.M.U.R.D, o descarcerare și una de stingere, precum și echipaje S.A.J și I.P.J.

Sosite la locul accidentului, forțele de intervenție au constatat că în cele doua autoturisme se aflau șapte persoane, din care patru adulți. Unul dintre șoferi a fost descarcerat. În accident au fost implicați și trei minori din care doi, după o primă evaluare, nu păreau a fi răniți, dar erau foarte speriați. Cel de-al treilea minor prezenta traumatisme la cap.

Aceștia au fost transportați de un echipaj S.A.J la Spitalul Municipal Caransebeș pentru mai multe investigații. Două persoane, una inconștientă și altă conștientă dar necooperantă, au fost preluate de un echipaj S.A.J și unul S.M.U.R.D, iar celelalte trei victime conștiente și cooperante, au fost preluate de echipaje S.A.J și transportate de asemenea la spitalul din Caransebeș.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici