Scandal la Caransebeș

Modificări legislative în domeniul ordinii și siguranței publice

Astăzi, la ora 16.04, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că în centrul municipiului este un scandal în desfășurare.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, aplanând starea conflictuală izbucnită și restabilind ordinea și liniștea publică.

La fața locului au fost identificați 5 barbati cu vârste cuprinse între 23 și 43 de ani, care ar fi fost implicați în altercație, aceștia agresându-se fizic reciproc, în urma agresiunii unul din cei cinci, cel de 23 de ani, necesitând îngrijiri medicale, fără a rămâne internat la spital.

„Cei 5 bărbați implicați în altercație au fost conduși la sediul Poliției pentru cercetări. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș”, declara Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Update 26 mai 2021

„Ieri, 25 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei 5 bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 43 de ani, implicați în altercația din Centrul Municipiului Caransebeș. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Related Posts