ȘCOALA START pentru 3 instituții de învățământ din Reșița

ȘCOALA START pentru 3 instituții de învățământ din Reșița
Ca urmare a rezultatelor bune obținute de elevii de la Școala Gimnazială nr. 8, Colegiul Național „Traian Lalescu” și Colegiul Național „Diaconovici Tietz”, Primăria Reșița a alocat suma de 10.500 de lei pentru achiziția a 12 roboți educaționali MIRO pentru elevi și doi roboți pentru cadrele didactice, precum și câte un traseu de tip line follower – compatibili cu lecțiile de pe platforma nextlab.tech. De asemenea, 4 cadre didactice vor beneficia de training pentru utilizarea kiturilor de robotică.
Pachetele au fost înmânate, într-un cadru festiv, de către primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, reprezentanților fiecărei clase, directorului școlii, precum și profesorului coordonator al activităților de robotică.
”Prin această investiție, Primăria Municipiului Reșița recunoaște și sprijină inițiativa celor 3 școli în domeniul roboticii și încurajează continuarea și extinderea acestor activități extracurriculare pentru câte 24 de elevi/unitate de învățământ. Felicitări tuturor celor implicați!”, declară Ioan Popa, primarul Municipiului Reșița.

Related Posts