Se caută voluntari pentru campania de curățenie – Reșița Curată 2021

Se caută voluntari pentru campania de curățenie – Reșița Curată 2021

Mâine, 26 martie debutează prima acțiune de salubrizare din cadrul „Campaniei de curățenie – Reșița Curată” 2021.

Acțiunea de salubrizare se va desfășura cu aportul voluntar al angajaților societății de salubritate S.C. SUPERCOM S.A., fiind coordonată de către Serviciului Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, în data de sâmbătă 27 martie și va avea ca zone de intervenție cele 5 intrări în municipiu, terenul adiacent zonei carosabile, respectiv intrarea dinspre Timișoara, Oravița, Anina, Caransebeș și Cuptoare.

Acțiunea face parte din programul de activități de salubrizare din cadrul campaniei mai sus amintite care se desfășoară pe perioada 15 martie – 15 mai 2021, în care se dorește implicarea cât mai multor persoane pentru igienizarea și înfrumusețarea municipiului Reșița, programul campaniei urmând a fi făcut public în timp real în funcție natura activității și de condițiile specifice acestei perioade.

Voluntarii care doresc să se alăture acțiunilor de igienizare sunt așteptați la ora 10ºº la intrările în municipiu și anume: Peco Mol la intrare în Câlnic, str. 24 Ianuarie acces spre cimitirul 7, poartă intrare Stadion Valea Domanului, Peco Petrom Calea Caransebeșului, Parcare Restaurant Casa Bănățeană.
Voluntarii vor primi mănuși, saci și tricouri.

În caz de condiții meteo nefavorabile actiunea se va reprograma pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Related Posts