Și-a omorât concubina cu un topor, la Stancilova

Astăzi, 17 august, la ora 10.55, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Stancilova, un bărbat și-a lovit concubina cu un topor în zona capului, aceasta căzând la pământ inconștientă și decedând în scurt timp.

După comiterea faptei, bărbatul ar fi fugit în pădurea din apropiere.

Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au fost constituite și dirijate in zonă mai multe echipaje de poliție de la polițiile orășenești și secțiile de poliție rurală, la fața locului deplasându-se de urgență adjunctul Șefului Inspectoratului, polițiști de investigații criminale, criminaliști, un polițist conductor câine, cu câinele de urmă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În acest moment zona este împânzită de echipajele de poliție, care efectuează căutări și scotociri, pentru depistarea cât mai rapidă a bărbatului bănuit, zona fiind una greu accesibilă.

De asemenea, au venit în sprijin jandarmi montani de la Inspectoratul Județean de Jandarmi, a fost solicitat sprijinul polițiștilor de la Serviciul Județean al Poliției de Frontieră și au fost mobilizați în zonă pădurari și voluntari.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici