Substanțe psihoactive descoperite de polițiști asupra a doi participanți la trafic din Caransebeș

masina de politie

Într-o operațiune desfășurată în noaptea trecută, polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș au intervenit pentru a verifica un autoturism ce circula pe strada Ardealului. Incidentul a condus la descoperirea unor elemente alarmante legate de consumul și deținerea unor substanțe psihoactive.

La ora 23:00, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, domiciliat în Caransebeș. După efectuarea unui test cu aparatul specific, au apărut suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive de către șofer. Ca urmare, acesta a fost escortat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, acestea urmând a fi analizate pentru a servi ca mijloc de probă într-un dosar penal.

În plus, în timpul controlului corporal, asupra bărbatului au fost găsite 4 pliculețe conținând o substanță de culoare albă, presupus a fi psihoactivă. Paralel, asupra pasagerului, un alt bărbat din Caransebeș, polițiștii au descoperit substanțe vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a fi psihoactive.

Aceste descoperiri au condus la deschiderea unui dosar penal și la ridicarea substanțelor în vederea continuării investigațiilor. Analiza toxicologică a mostrelor biologice prelevate de la șofer și alte probe adunate vor servi ca mijloace de probă în anchetă.

Consumul și deținerea de substanțe psihoactive sunt delicte grave, iar acțiunile poliției din Caransebeș reconfirmă angajamentul autorităților în combaterea acestui fenomen. Astfel de intervenții contribuie la menținerea securității și siguranței publice în comunitatea noastră.