Tânăr bătut de câteva persoane la Obreja

Astăzi, 27 octombrie 2020, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr de 21 de ani despre faptul că ar fi fost agresat fizic de câteva persoane, pe raza localității Obreja.

Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat prezumtivii autori, stabilind că în cursul acestei zile, persoana vătămată, angajată la o firmă de curierat, în timp ce conducea autoutilitara de serviciu, pe raza localității Obreja, ar fi fost oprită de către un bărbat, moment în care un altul i-ar fi deschis portiera de la mașină și ar fi lovit-o cu pumnul, cu scopul de a-i sustrage geanta cu bani, nereușind, însă, acest lucru.

”Cei doi bărbați, bănuiți de săvârșirea faptei, sunt în acest moment în custodia polițiștilor și au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie și continuă cercetările”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici