Tânăr de 19 ani, dispărut de pe raza localității Delinești. Dacă l-ați văzut, anunțați imediat poliția

Tânăr de 19 ani, dispărut de pe raza localității Delinești. Dacă l-ați văzut, anunțați imediat poliția

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei tânăr de 19 ani, dispărut de pe raza localității Delinești.

Aseară, 19 iunie 2021, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către tatăl acestuia despre faptul că în data de 18 iunie 2021, MUNTEAN OVIDIU IOSIF a plecat de la o stână amplasată în extravilanul localității Delinești, unde lucra ca muncitor sezonier și până în prezent nu a mai revenit nici la stână, nici la domiciliul din județul Timiș.

Semnalmente: înălțime 1,65 m-1,70 m, păr negru, prezintă cicatrice în zona arcadei și a obrazului drept și o infirmitate la nivelul feței, având lipsă ochiul drept. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112„, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE 21 iunie 2021, ora 11:27

Persoana dispărută a fost găsită de polițiști, în cursul serii precedente, pe raza localității Păltiniș. Pe timpul cât a fost plecată, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a suferit vătămări„, tramsmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Related Posts