Tânăr din Oravița salvat de echipajul SMURD după ce a încercat să-și ia viața

Ieri, 16 februarie 2020, în jurul orei 16.00, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Oravița, au răspuns unui apel 112, la o tentativă de suicid în orașul Oravița.

Au acționat de urgență un echipaj SMURD, condus de comandantul de echipaj SMURD, plt. maj. Marica Răzvan, care cu profesionalismul câștigat în anii de muncă și pregătire continuă, au reușit să salveze o viață.

A fost vorba despre o tentativă de suicid a unui tânăr de 18 ani, găsit în stare de inconstientă în garajul casei, fără semne vitale de viață.

S-a acționat de urgență, aplicându-i-se manevrele de resuscitare, timp de 20 min prin masaj cardiac și intubare, reușindu-se în final să obtină puls și ritm cardiac.

S-a dispus transportarea acestuia la Spitalul din Reșița, dar imediat ce echipajul SMURD a plecat spre Reșița, victimă a intrat din nou în stop cardio-respirator.

S-au început din nou manevrele de resuscitare, care au dat rezultate și s-a reușit stabilizarea și menținerea semnelor vitale ale pacientului până, sosirea ambulanței SMURD la Spitalul din REȘIȚA, unde acesta a fost predat complet stabilizat.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Reclama ta aici