Tânăr prins la furat de pe rafturile unui magazin din municipiul Reșița

Marți, 06 octombrie, în jurul orei 12.30, un politist de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Reșița, în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din municipiu, a surprins un bărbat care a ascuns sub haine o sticlă cu alcool cu scopul de a trece de casele de marcat fără să plătească.

Polițistul aflat în timpul liber a acționat imediat, chemând în sprijin patrula de poliție aflată în serviciu și oprindu-l pe bărbatul respectiv să plece din magazin până la sosirea echipajului de poliție.

Asupra tânărului de 28 de ani a fost găsită o sticlă cu alcool în valoare de aproximativ 60 de lei, care a fost restituită reprezentanților magazinului.

Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt și continuă cercetările.

“Îl felicităm pe colegul nostru pentru spiritul polițienesc și civic de care a dat dovadă, acesta remarcându-se și anul trecut, când în timp ce se afla în patrulă cu o colegă, au găsit pe stradă un copil rătăcit, de doar 3 ani, care se pierduse de părinții lui și într-un timp foarte scurt au reușit să îl încredințeze familiei”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0