Tânără de 13 ani căutată de polițiștii reșițeni

Tânără de 13 ani căutată de polițiștii reșițeni

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 13 ani, care a plecat de la domiciliul din municipiul Reșița și nu a mai revenit până în prezent.

Astăzi, 30 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reșița au fost sesizați de către tatăl minorei despre faptul că astăzi, în jurul orei 18:00, STANCIU ROXANA ANDREEA a plecat de la domiciliul din municipiul Reșița și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 50 kg, păr șaten, lung, ochi căprui, poartă ochelari de vedere, prezintă o cicatrice la nivelul frunții.

La data plecării purta o bluză de culoare crem, pantaloni de culoare verde și pantofi sport de aceeași culoare. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112„, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Update ora 23:08

Minora a fost găsită de polițiști, pe raza municipiului Reșița.Pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu, aceasta nu a suferit vătămări și nu a fost victima niciunei infracțiuni. În acest caz va fi sesizată Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor„, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Related Posts