Teatrul de Vest Reşiţa prezintă ”Secretul Fericirii”

Teatrul de Vest Reşiţa prezintă duminică, 24 iunie, de la ora 19:00, la Palatul Cultural, spectacolul SECRETUL FERICIRII LA REŞIŢA, de Mihaela Michailov, Mădălina Petre-Ghiţescu şi Matei Mircioane, în regia lui Ştefan Iordănescu, scenografia fiind semnată de Dorothea Iordănescu.

Spectacolul este un proiect inedit, realizat în baza unei documentări despre viaţa oraşului Reşiţa, despre griji, probleme, mentalităţi, fericiri, nefericiri, peisaje, vise, tristeţi, bucurii şi… industrie! Subiectele colecţionate din mărturii scrise şi vorbite au constituit baza realizării textului, iar regizorul Ştefan Iordănescu a pus textul în scenă, într-o linie dramatică, pe alocuri tragi-comică. Este o schiţă de portret a oraşului nostru, în care reşiţenii se vor recunoaşte, mai mult sau mai puţin încântaţi de varianta propusă de colectivul de autori, tehnicieni, actori. Dincolo de reperele locale, uşor de recunoscut, povestea poate fi din orice oraş aflat în zbuciumul transformărilor economice şi sociale, de la Pucioasa, până la Anina sau Braşov, din Boemia până în Siberia!

Spectacolul de duminică, 24 iunie este „o repetiţie cu public” sau o avanpremieră, la care sunt invitaţi toţi prietenii realizatorilor spectacolului, dar şi toţi cei care se consideră prietenii teatrului reşiţean. În cazul în care nu vor avea loc toţi în sală, înseamnă că teatrul are prieteni mulţi, iar aceştia vor putea viziona spectacolul la premiera care va fi prezentată la Reşiţa, în 30 iunie.

Elementele de coregrafie ale spectacolului au fost realizate de Mădălina Ghiţescu-Petre. Muzica – Ildiko Fogarassy. Light design – Alexandru Stănescu. Video design – Sebastian Hamburger.
Distribuţia: Camelia Ghinea, Ana-Maria Cizler, Andrada Samoilă, Dan Mirea, Marius Tudor.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Reclama ta aici