Tereneurile sportive realizate de Primăria Reșița pot fi închiriate de către iubitorii sportului

Tereneurile sportive realizate de Primăria Reșița pot fi închiriate de către iubitorii sportului

Primăria Reșița a finalizat investiția „Amenajare terenuri de sport în Parcul Copilului, Parcul Tricolorului și strada Retezat din Municipiul Reșița” și începând de marți, 20 octombrie, acestea vor putea fi utilizate de către iubitorii sportului.

Terenurile de sport au următoarele destinații:
-teren multifuncțional, cu suprafață de gazon sintetic, pentru fotbal, volei, tenis – situat în Parcul Copilului (Siderurgistului) și fiecare utilizator își va putea alege sportul pe care-l practică sau de care este pasionat;
-teren de baschet situat în Parcul Siderurgistului;
-teren de baschet situat în Parcul Tricolorului;
-teren de baschet situat pe strada Retezat.

Pentru a avea un control al accesului pe terenurile recent amenajate, primăria Reșița a creat o platformă online unde se pot închiria aceste spații. Așadar, este necesară crearea unui cont de utilizator pe platforma online de gestiune a programărilor accesând pagina www.agrement.primariaresita.ro.

Rezervările se fac pentru o oră, cu începere la ore fixe și încheiere la ore fixe. Orice întârziere a clienților se scade din timpul efectiv de joc. Rezervările se fac cu maximum 14 zile în avans. Tariful pentru închiriere este de 20 lei/oră – în intervalul orar 9 – 18.00 și 30 lei/oră – în intervalul orar 18.00 – 22.00.
În cazul rezervărilor de grup, va exista un utilizator-inițiator care va adăuga în aplicație intervalul orar și numărul de utilizatori participanți la joc, utilizator care va răspunde direct de folosirea terenului respectând termenii și condițiile Regulamentului de organizare și funcţionare a terenurilor de sport aprobat prin HCL nr. 309/24.09.2020 și afișat pe site-ul Primăriei Reșița – www.primaria-resita.ro.

”Toate activităţile desfăşurate pe terenurile de sport vor fi coordonate şi supravegheate prin sistem de monitorizare video de către angajații primăriei în vederea respectării legislației în vigoare și a Regulamentului de organizare și funcţionare a terenurilor de sport. Vă dorim să vă bucurați de ele, să faceți mișcare în fiecare zi, cu rugămintea să le păstrați funcționale multă vreme de acum încolo! Mens sana in corpore sano!”, se arată într-un comunicat al Primăriei Reșița.