Tragedie pe DN 58: Accident rutier la ieșirea din Caransebeș spre Reșița

Tragedie pe DN 58: Accident rutier la ieșirea din Caransebeș spre Reșița

Un accident rutier grav a avut loc astăzi pe DN 58, la ieșirea din Caransebeș spre Reșița. Două autoturisme au fost implicate într-un impact violent, generând o intervenție de urgență extinsă din partea echipelor de intervenție.

În urma apelului la numărul unic de urgență 112, Detașamentul de Pompieri Caransebeș a acționat rapid, mobilizând o impresionantă forță de intervenție. La fața locului, echipele de intervenție au descoperit două autoturisme contorsionate și patru persoane implicate în tragedie.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Caraș-Severin, victimele au fost împărțite astfel: două persoane au fost găsite în stop cardio respirator, iar una dintre acestea a rămas încarcerată. Eforturile echipajului medical și ale pompierilor pentru a salva vieți au fost imediate și intense.

Victima încarcerată a fost extrasă cu dificultate dintre fiarele contorsionate ale mașinii și predată echipajului medical în stop cardio respirator.

De asemenea, a doua victimă a fost identificată în stop cardio respirator, iar echipa medicală a inițiat imediat manevrele de resuscitare. Cu viața acestor două persoane în suspensie, intervenția rapidă și coordonată a echipelor de urgență este esențială pentru șansele de supraviețuire.

În paralel, celelalte două persoane implicate în accident au reușit să se autoevacueze.

Update: 

Cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Update IPJ 17:00:

În această după-amiază, la ora 15.05, în cartierul Valea Cenchii din municipiul Caransebeș s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebeș, la intersecția cu strada Muntele Nemanu, a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 72 de ani și a pasagerei dreapta față, de 76 de ani.

Tânărul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.