Transformă orașul într-un paradis verde – Fii parte din echipa de peisagiști ai Reșiței

Transformă orașul într-un paradis verde – Fii parte din echipa de peisagiști ai Reșiței

Dacă ești un tânăr pasionat de frumusețea naturii și îți dorești să lași un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, atunci poate că ar trebui să te gândești să devii un peisagist. Primăria Reșița oferă oportunitatea de a-ți folosi talentele într-un mod unic și de a face diferența într-unul dintre cele mai frumoase orașe din România, Reșița.

În calitate de peisagist, vei fi implicat în îmbunătățirea aspectului orașului prin proiectarea și amenajarea de zone verzi și grădini publice. Te vei asigura că florile, arborii și vegetația sunt îngrijite și aranjate într-un mod estetic și plăcut ochiului. Vei avea posibilitatea să îți pui în valoare creativitatea și să transformi spațiile urbane în adevărate oaze de liniște și frumusețe.

Echipa de la Serviciul Public – ’’Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public și Deszăpezire’’ din Reșița este formată din oameni dedicați și pasionați de munca lor. Vei avea ocazia să colaborezi cu acești profesioniști și să înveți de la experiența lor vastă în domeniu. Vei fi, de asemenea, încurajat să îți dezvolți abilitățile și să te implici în proiecte inovatoare care să aducă beneficii pentru comunitatea locală.

Pentru mai multe informații cu privire la această oportunitate, ești așteptat la sediul din Reșița, situat pe B-dul Muncii nr. 25 sau poți suna la numărul de telefon 0255 220 200 int. 111. Doar tu poți înflori orașul și crea un mediu mai plăcut și mai sănătos pentru toți locuitorii săi.