Transport de material lemnos fără documente legale la Zăvoi

În data de 21.06 a.c., orele 16,30, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică– Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice Caraș-Severin au oprit pentru control, pe DJ 683, în localitatea Zăvoi, două autocamioane, conduse de doi bărbați din județele Mehedinți și Caraș-Severin, care transportau material lemnos fără documente legale.

Din primele verificări s-a stabilit că în cele două autoutilitare, aceștia ar fi transportat o cantitate de material lemnos mai mare cu peste 32 metri cubi lemn de esență molid și fag decât cantitatea înscrisă pe avizele de însoțire a lemnului, emise la aceeași dată.

Cei peste 32 metri cubi material lemnos esență fag și molid, în valoare de aproximativ 6600 lei, rezultați în plus față de cele înscrise în documentele de transport, au fost ridicați în vederea confiscării și predați în custodie Ocolului Silvic Oțelu Roșu.

Totodată, s-a dispus confiscarea unui ansamblu de vehicule, format din cap tractor și remorcă, în valoare de aproximativ 70.000 de euro, folosit la comiterea faptei.

Deasemenea șoferii celor două autoutilitare au fost sancționați, conform Legii 171/2010 Republicată, cu amenzi totalizând 8.000 de lei.

Polițiștii continuă acțiunile pe această linie și în perioada următoare.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici