3 bărbați au tâlhărit un bărbat de 72 de ani din Caransebeș, în gara Reșița Nord

1279 de cărășeni în autoizolare

În cursul nopții precedente, trei bărbați din municipiul Reșița au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce aseară, în jurul orei 19.40, ar fi deposedat prin violență, în stația CFR Reșița Nord, un bărbat de 72 de ani din Caransebeș, de suma de 215 lei pe care o avea asupra lui.

Cei 3 bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 46 de ani au fost identificați și depistați de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Reșița, pe raza municipiului, la scurt timp de la comiterea faptei, fiind preluați de polițiști de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Reșița, pentru cercetări.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de astăzi, cei 3 bărbați vor fi prezentați parchetului, cu propunere legală„, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.


Related Posts