[VIDEO] Trei bărbați din Teregova atacă doi bătrâni la Domaşnea

Eveniment petrecut în data de 19.02.2019 în localitatea Domaşnea.  Câţiva indivizi coboară dintr-o maşină şi năpustesc pur şi simplu peste 2 oameni din Domaşnea pe care nu îi cunoşteau.

În data de 19.02.2019 în jurul orelor 22.15 un echipaj de poliție care se deplasa prin localitatea Domașnea au identificat trei persoane care păreau să aibă discuții contradictorii. Polițiștii au identificat persoanele respective, trei dintre acestea au plecat cu un autoturism, iar din discuțiile ulterioare a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani din localitate ar fi fost lovit de către cei trei bărbați care au plecat de la fața locului. În prezența polițiștilor nu a avut loc nicio altercație.

Polițiștii au solicitat victimei să se deplaseze la postul de poliție pentru a depune o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, aceasta refuzând. Polițiștii i-au adus la cunoștință faptul că poate depune plângerea în termenul legal de 3 luni.

Totodată în data de 20.02.2019 polițiștii au identificat persoana care are amplasată o cameră video în zona respectivă și au solicitat accesul la înregistrări, dar aceasta a declarat faptul că serverul ar fi defect.

În urma apariției în spațiul public a înregistrării video din data de 19.02.2019, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunală Domașnea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că trei bărbați din Teregova, cu vârste de 50, 28 și 49 de ani, au lovit cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului alți doi bărbați cu vârste de  69 și 55 de ani din Domașnea.

Până în prezent cele două victime nu au depus plângere pentru loviri sau alte violențe.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 Cod Penal, față de cei trei bărbați din Teregova.

Facebook Comments

Reclama ta aici


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0