Search
Close this search box.

Trei tineri din Caransebeș, arestați preventiv pentru tentativă de omor

Percheziții domiciliare la persoanele bănuite de furt calificat din Oravița

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă la infracțiunea de omor, de către Tribunalul Caraș-Severin.

Incidentul s-a petrecut vineri, 21 iunie, în jurul orei 13.00, pe strada George Buitu din Caransebeș. Conform anchetatorilor, cei trei suspecți l-au agresat fizic pe un cunoscut de 29 de ani, lovindu-l în zona capului cu obiecte contondente din lemn. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde a rămas internată. Medicii au constatat că leziunile provocate de agresiune i-au pus în pericol viața.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Municipiului Caransebeș, cei trei suspecți au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin continuă cercetările în acest caz. Autoritățile subliniază că, pe parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de toate drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

Sursă foto: arhivă