Un autoturism și un microbuz implicate într-un accident rutier pe DN 57, la Grădinari

Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Drumul Național 57, în localitatea Grădinari, la intersecția cu Reșița, implicând un autoturism și un microbuz. Evenimentul a avut consecințe serioase, cu șoferul microbuzului suferind leziuni și fiind transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Oravița.

În urma coliziunii puternice dintre cele două vehicule, șoferul microbuzului a suferit dureri intense la membrele inferioare și superioare. La locul accidentului au intervenit de urgență echipaje ale Secției de Pompieri Oravița, care au venit cu o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare, astfel încât să poată acționa rapid în extragerea șoferului din microbuz.

Echipa medicală a Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) a sosit la fața locului imediat după pompieri, asigurând asistența medicală necesară șoferului accidentat. După ce i-au acordat primul ajutor, medicii au decis transportarea acestuia la Spitalul Orășenesc Oravița pentru investigații amănunțite și tratament specializat.

Pe lângă SMURD, o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean a fost și ea mobilizată la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale posibilelor alte victime.

Circulația în zonă a fost îngreunată pe durata intervenției echipajelor de urgență, iar poliția s-a ocupat de coordonarea traficului pentru a preveni alte incidente sau blocaje.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au condus la producerea accidentului.