Un bărbat a fost reținut timp de 24 de ore de polițiști, în prezent fiind cercetat pentru contrabandă!

Un bărbat a fost reținut timp de 24 de ore de polițiști, în prezent fiind cercetat pentru contrabandă!

În noaptea de 08/09.05.2018 a fost organizată o prindere în flagrant a unui bărbat, de 25 de ani, din Reșița, despre care existau informații că se ocupă cu traficul de țigări.

În încercarea de a scăpa de răspundere, acesta a abandonat autovehiculul cu care transporta țigările de contrabandă în localitatea Bocșa, fapt pentru care în dimineața zilei de 09.05.2018 a fost emisă o autorizație de percheziție a auto.

Cu ocazia percheziției au fost identificate un număr de 27.400 țigarete diferite mărci, în valoare de aproximativ 16.440 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată a fost indisponibilizat și autovehiculul folosit la comiterea faptei.

”Față de autor a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind pus sub control judiciar. În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.