Un centru social de zi pentru persoane vârstnice se construiește la Slatina-Timiș

Un centru social de zi pentru persoane vârstnice se construiește la Slatina-Timiș

Un centru social de zi pentru persoane vârstnice se construiește la Slatina-Timiș, în județul Caraș Severin prin Regio-POR în Regiunea Vest.

Una din clădirile din comună se află în această perioadă într-un amplu proces de reabilitare și extindere. Clădirea va fi modernizată energetic, elementele de construcție vor fi izolate termic și vor avea loc intervenții asupra instalațiilor.
Tot în cadrul proiectului, centrul de zi va fi dotat cu echipamentele necesare pentru desfasurarea activitații.

Înființarea centrului social de zi va avea loc în clădirea modernizată și extinsă, prin licențierea acestui centru Compartimentului de Asistența Socială și Medical Comunitară aflat în subordinea primarului comunei Slatina-Timiș. În prezent, Primaria comunei, prin Compartimentul Asistența Sociala si Medical Comunitara este acreditat ca furnizor de servicii sociale prin Decizia nr. 4122/28.11.2018, emisa de catre Ministerul Muncii si Justiției Sociale.

Investiția totală este de 1,47 milioane de lei, dintre care 1,44 milioane – bani nerambursabili, iar beneficiarul este Primaria Slatina-Timis.

Termenul de implementare a proiectului este 31 august 2021.

Proiectul „Reabilitare și extindere clădire pentru înființare centru social de zi persoane vârstnice” face parte din Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate şi sociale.

Related Posts