Un pas esențial în dezvoltarea orașului, Anina primește 7 de milioane lei pentru modernizarea străzilor

Un pas esențial în dezvoltarea orașului, Anina primește 7 de milioane lei pentru modernizarea străzilor

Anina se pregătește să beneficieze de o investiție semnificativă pentru modernizarea infrastructurii sale rutiere. Daniel Danu, viceprimarul cu atribuții de primar al orașului Anina, a semnat recent un contract de finanțare în valoare de 7 milioane lei pentru asfaltarea a trei străzi importante din localitate.

Acest proiect reprezintă un pas major în dezvoltarea orașului Anina, având ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii locale și, implicit, a calității vieții locuitorilor săi. Viceprimarul Daniel Danu a declarat că toate formalitățile necesare pentru implementarea proiectului au fost deja întocmite, iar următorul pas este scoaterea lui la licitație. Acest proiect face parte dintr-un efort mai amplu de a îmbunătăți infrastructura orașului, iar acest lucru este evident în urma investițiilor semnificative obținute de la Ministerul Dezvoltării.

Este un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii din Anina. Mai avem un proiect depus pe aceeași axă de finanțare ce urmează a fi aprobat,” a declarat viceprimarul Danu, subliniind angajamentul administrației locale pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor orașului.

Această investiție semnificativă este un exemplu al colaborării eficiente între autoritățile locale și guvern, în vederea îmbunătățirii infrastructurii din orașe și localități din întreaga țară. Modernizarea străzilor din Anina nu doar va facilita accesul și mobilitatea în oraș, ci va contribui și la creșterea atractivității pentru investitori și la dezvoltarea economică a regiunii.

Proiectul reprezintă un pas esențial în direcția dezvoltării locale și a îmbunătățirii vieții locuitorilor Aninei, demonstrând importanța investițiilor în infrastructură pentru o comunitate mai prosperă și pentru stimularea creșterii economice la nivel local. Orașul Anina a deschis astfel calea către o viitoare mai bună și mai bine conectată pentru toți locuitorii săi.