[VIDEO] Tânăr din Oravița, mort într-un accident rutier, chiar în timp ce făcea live pe facebook

[VIDEO] Tânăr din Oravița, mort într-un accident rutier, chiar în timp ce făcea live pe facebook

Tragedie rutieră în această seară pe șoseaua care leagă Timișoara de vama Stamora Moravița. Conform primelor informații, șoferul unui Audi înmatriculat în Italia care venea dinspre Timișoara, la ieșirea din Jebel, a lovit din spate un tractor, ricoșând pe contrasens. Audi-ul fost lovit de un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent, șoferul din Audi a zburat prin parbriz, fiind proiectat la câțiva metri de drum, în iarba de pe marginea drumului. Cadavrul său a fost descoperit după ce ambulanțele și polițiștii au sosit la fața locului. De asemenea, o fetiță în vârstă de nouă ani, care era în Passat a decedat, medicii încercând în zadar să o resusciteze.

Ceilalți trei pasageri din Volkswagen au fost răniți, fiind preluați de echipele medicale.

Șoferul Audi-ului este un tânăr din Oravița, Florin Muntean și conform ultimei înregistrări de pe contul său de Facebook, în momentul producerii accidentului tocmai făcea un live pe rețeaua de socializare. Conform primelor imagini, în momentul în care a început transmisia avea peste 160 de kilometri la oră spre 180 km/h și muzica era dată tare. Numai patru secunde durează până când se aude impactul și telefonul cade pe banchetă continuând să înregistreze. După impact se aud vocile răniților și mașinile care se opresc la locul tragediei.

Acesta avea ca prezentare pe contul său de Facebook, fraza ”Experiența este cel mai dur profesor, pentru ca întâi îți dă testul si apoi îți spune care e lecția”.

Sursă: pressalert.ro