Week-end de lucru pentru echipa lui Romeo Dunca

Week-end de lucru pentru echipa lui Romeo Dunca

Echipa candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Caraş-Severin, Romeo Dunca, este și în acest sfârșit de săptămână în mijlocul cetățenilor pentru a discuta despre soluțiile la problemele comunităților locale.

Alături de Romeo Dunca s-au aflat candidații la consilieri județeni Ovidiu Rădoi, Marius Isac, Dumitru Rujan, Cristi Ciobanu, Mircea Teodorescu, Viorel Başag, Ioan Cojocariu și Doru Cosei.

În fiecare localitate și-au prezentat proiectele candidații la primării: Cristian Miclău la Băile Herculane, Vasile Ionasca la Topleț, Petru Hațegan la Iablanița și Nicolae Miutescu la Lăpușnicel.

Sprijinirea primarilor cărășeni care caută soluții pentru obținerea de finanțări externe este esențială pentru dezvoltarea comunităților mici. Rome Dunca a specificat că, în cazul în care va fi ales, va crea în cadrul Consiliului Județean a unui Departament care să ofere consultanță de specialitate pentru accesarea fondurilor nerambursabile tuturor primăriilor care propun proiecte pentru dezvoltare comunitară.