Search
Close this search box.

19 milioane de lei pentru renovarea energetică a clădirilor. Fonduri obținute de Consiliul Județean prin PNRR

19 milioane de lei pentru renovarea energetică a clădirilor. Fonduri obținute de Consiliul Județean prin PNRR

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a anunțat semnarea a două contracte de finanțare prin PNRR. Acestea prevăd reabilitarea energetică a Muzeului Banatului Montan și a centrului școlar de educație incluzivă, Christiana Bocșa. Valoarea totală a investiției este de 19 milioane lei.

Proiectele de reabilitare a clădirilor din Caras-Severin vor avea beneficii socio-economice semnificative pentru comunitate, în timp ce vor pune în valoare patrimoniul cultural și istoric al zonei. De asemenea, aceste proiecte sunt menite să investească în viitorul copiilor.

Proiectele vor avea numeroase beneficii socio-economice de importanță majoră pentru cărășeni, iar prin reabilitarea acestor clădiri ne dorim pe de-o parte să punem în valoare moștenirea lăsată de strămoșii noștri, dar și să investim în viitor, adică în copiii noștrii. De asemenea, mulțumesc echipei Direcției Managementului Proiectelor și Investițiilor, condusă de Cristina Mocanu pentru toată munca depusă în accesarea fondurilor europene”, transmite Romeo Dunca.