Accident rutier grav în Topleț: o persoană a decedat și patru au fost rănite

Accident rutier grav în Topleț: o persoană a decedat și patru au fost rănite

În după-amiaza zilei de astăzi, în jurul orei 14:20, autoritățile au primit un apel de urgență la numărul 112 referitor la un accident rutier produs la intrarea dinspre Mehedinți în localitatea Topleț, pe DN 6. Potrivit primelor informații, la fața locului se aflau cinci autovehicule implicate în accident, printre care se numărau un autocar, o autoutilitară și trei autoturisme.

Din fericire, persoanele aflate în autocar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă patru persoane au fost rănite. Din păcate, una dintre acestea a fost declarată decedată de către medicul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Celelalte trei persoane rănite au fost găsite în stare conștientă și au fost transportate de două echipaje de intervenție de la ISU Mehedinți la spital pentru îngrijiri medicale.

O a cincea victimă a fost evaluată de către paramedicii de la fața locului, dar a refuzat transportul la spital. Bilanțul final al accidentului rutier se ridică la cinci victime, din care una a decedat.

La fața locului acționează echipaje de la Poliția Rutieră, precum și Detașamentul de Pompieri din Caransebeș și două echipaje de la ISU Mehedinți. Circulația rutieră în zonă a fost restricționată pentru a facilita intervenția echipajelor de intervenție și pentru a permite finalizarea cercetării la fața locului.

În această etapă, cauza accidentului nu este cunoscută, dar autoritățile au început o anchetă pentru a determina circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.