Tragedie pe DN 6: Un deces și mai multe persoane rănite în urma unui accident rutier

Tragedie pe DN 6: Un deces și mai multe persoane rănite în urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc pe DN 6 în zona localității Constantin Daicoviciu în care au fost implicate mai multe vehicule, printre care un autocamion, o autofurgonetă cu animale și trei autoturisme.

În urma evenimentului, cinci persoane au au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru dintre ele fiind transportate la spital cu traumatisme, iar una fiind decedată.

Eforturile de salvare și intervenție au implicat mai multe echipaje de urgență, printre care pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, două ambulanțe SAJ și un echipaj IPJ.

De asemenea, intervenția elicopterului SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Caransebeș a fost necesară.

În acest moment traficul rutier în zonă este restricționat pe ambele sensuri până la finalizarea cercetării la fața locului.

UPDATE:

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani conducea un autoturism înmatriculat în Austria, din direcția Caransebeș către limita cu județul Timiș, ar fi intrat în coliziune lateral stânga cu un autoturism înmatriculat în București și cu un ansamblu de vehicule înmatriculate în Turcia, care circulau pe sensul opus, fiind proiectat înapoi pe sensul său de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria.
În accident a fost implicat și un al treilea autoturism, înmatriculat în județul Timiș, care circula în spatele autoturismului înmatriculat în Austria.
Conducătorul auto, în vârstă de 48 de ani, a decedat la fața locului.
Alte 4 persoane au fost transportate la spital, rănirea pasagerei dreapta față din autoturismul înmatriculat în Austria, a conducătorului autoturismului înmatriculat în județul Timiș și a altor 2 pasageri din aceeași mașină.
Toți cei 4 conducători auto au fost testați alcooltest, rezultând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare.