Accident rutier în Glimboca, două persoane implicate și o victimă încarcerată

Accident rutier în Glimboca, două persoane implicate și o victimă încarcerată

Astăzi, 14 iulie 2023, pe raza localității Glimboca, s-a produs un accident rutier între un microbuz și o camionetă, soldat cu două persoane implicate și o victimă încarcerată. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, incidentul s-a produs în jurul orei 14:00, iar în prezent, starea victimelor este evaluată de către personalul medical.

La scurt timp după producerea accidentului, Detașamentul de Pompieri Caransebeș a intervenit la fața locului, fiind mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Echipajele de intervenție au acționat rapid și profesionist pentru a asigura asistența medicală necesară și pentru a salva vieți.

Până la sosirea echipajelor de salvare, una dintre victime a rămas încarcerată în vehiculul accidentat. Cu ajutorul uneltelor specifice de descarcerare, pompierii au reușit să extragă victima din mașină și să o predea echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Caraș-Severin pentru a fi transportată la spital. Potrivit informațiilor recente furnizate de ISU CS, persoana în cauză este conștientă și va beneficia de îngrijiri medicale urgente.

Circumstanțele exacte care au condus la producerea accidentului nu au fost încă stabilite și vor fi investigate de către autoritățile competente pentru a determina cauzele exacte și eventualele responsabilități implicate. Este important ca șoferii să conducă cu prudență și să respecte regulile de circulație, pentru a preveni astfel de incidente grave.

Reamintim tuturor conducătorilor auto să acorde atenție sporită în trafic și să respecte regulile de circulație pentru a-și proteja atât propria viață, cât și viața celorlalți participanți la trafic. Siguranța rutieră trebuie să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi, iar astfel de incidente să fie reduse la minimum.