[FOTO/VIDEO] Accident soldat cu doi morţi la Ilova!

Azi dimineață, în jurul orei 8:20, pe DN 6, în apropiere de localitatea Slatina Timiș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 TIR-uri. În urmă impactului, la unul din cele două tiruri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina cât și remorca, ulterior incendiul propagându-se și la cel de-al doilea tir. Autovehiculele au fost indepărtate pe o rază de 100m, un autovehicul TIR implicat în eveniment este înmatriculat în Bulgaria, iar celalat în Estonia.

Mecanismul producerii accidentului ar fi următorul:Un TIR de Bulgaria a pătruns pe contrasens, a acroșat 2 autovehicule de transport mărfuri înmatriculate în România, apoi s-a ciocnit frontal cu un TIR înmatriculat în Estonia.

La fața locului intervin de urgență 5 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Caransebeș, din care 1 SMURD, 2 stingere, 1 descărcare, 1 primă intervenție și comandă, un echipaj SAJ și Poliția.Unul dintre TIR-uri transporta vopsea pe bază de apă și hârtie(par a fi materiale pt uz tipografic) și cel de-al doilea, materiale textile. Din nefericire, conducătorul auto bulgar și cel estonian au decedat. Dupa sosirea echipajelor la fața locului, s-a constatat că în accident a fost implicat și un al treilea tir. În acest caz însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorcă.

Accident soldat cu doi morţi la Ilova!

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici