[FOTO/VIDEO] Accident soldat cu doi morţi la Ilova!

[FOTO/VIDEO] Accident soldat cu doi morţi la Ilova!

Azi dimineață, în jurul orei 8:20, pe DN 6, în apropiere de localitatea Slatina Timiș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 TIR-uri. În urmă impactului, la unul din cele două tiruri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina cât și remorca, ulterior incendiul propagându-se și la cel de-al doilea tir. Autovehiculele au fost indepărtate pe o rază de 100m, un autovehicul TIR implicat în eveniment este înmatriculat în Bulgaria, iar celalat în Estonia.

Mecanismul producerii accidentului ar fi următorul:Un TIR de Bulgaria a pătruns pe contrasens, a acroșat 2 autovehicule de transport mărfuri înmatriculate în România, apoi s-a ciocnit frontal cu un TIR înmatriculat în Estonia.

La fața locului intervin de urgență 5 echipaje ale Detașamentului de Pompieri Caransebeș, din care 1 SMURD, 2 stingere, 1 descărcare, 1 primă intervenție și comandă, un echipaj SAJ și Poliția.Unul dintre TIR-uri transporta vopsea pe bază de apă și hârtie(par a fi materiale pt uz tipografic) și cel de-al doilea, materiale textile. Din nefericire, conducătorul auto bulgar și cel estonian au decedat. Dupa sosirea echipajelor la fața locului, s-a constatat că în accident a fost implicat și un al treilea tir. În acest caz însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorcă.

Accident soldat cu doi morţi la Ilova!

Related Posts