Achizitioneaza SUV-uri Mercedes-Benz GLE sau GLC de la Auto Schunn

Achizitioneaza SUV-uri Mercedes-Benz GLE sau GLC de la Auto Schunn

La Auto Schunn Romania – dealer auto cu reprezentante auto noi și rulate în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, poți alege unul din aceste vehicule noi, într-o stare tehnică ireproșabilă, cu un aspect estetic perfect.

Când alegi să cumperi un autoturism SUV pentru tine și familie, poți selecta diferite modele și branduri, inclusive online, înainte de a testa vehiculul dorit, la un dealer auto.

Pe site-ul www.auto-schunn.ro poți admira o varietate mare de modele Mercedes-Benz, dintre care se disting modelele SL63 AMG și Mercedes-Benz AMG GT R Coupé.

Modelele noi de autoturisme de teren de la Mercedes sunt căutate și apreciate pentru dotările tehnice inovatoare și avantajele pe care le oferă șoferilor.

Modelul Mercedes-Benz GLC 300 e 4M AMG + Sport edition Mbeam DISTRO PREMIUM+ este un vehicul de teren robust și sportiv, prezent în oferta Auto Schunn la un preț promoțional de 74.615 euro, față de prețul inițial de listă de 88.792 euro.

Fabricat în anul 2022 acest model este unul dintre cele mai dorite hybride fabricate de Mercedes, cu un motor de 210 cp și o capacitate cilindrică de 1991 cm³.

Impresionant prin designul ultramodern, vehiculul are caroseria de culoare neagră obsidian, asortată cu jante AMG de 20 inch, și designul în 5 spițe duble de culoare gri titanium lucios.

SUV-ul are geamuri laterale și luneta în nuanțe întunecate, iar interiorul este decorat o tapițerie de piele neagră și ornamente tine aluminiu.

Fiind o ediție SPORT, vehiculul este dotat cu linia AMG Plus, pachet de lumini Multibeam LED și beneficiază de o serie de sisteme de siguranță și asistența pentru confort.

Scaunele ajustabile electric sunt extrem de comode, încălzite pe perioada vremii reci. Siguranța la volan este asigurată de asistența adaptativă pentru faza lungă Plus, pachet de oglinzi și un sistem de ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie.

Manevrele și parcările sunt mai facile folosind pachetul de parcare cu cameră 360 °, la care se adaugă în sistemul de suspensie pentru garda la sol mărită.

Autovehicul oferă un confort interior sporit datorită climatizării Thermatic și a sistemului multimedia MBUX.

Un alt model foarte apreciat este Mercedes-Benz GLE 53 AMG Coupe 4M Ultimate Night MBUX Exclusive. Fabricat în 2022, este un vehicul rulat, de teren, cu doar 1000km la bord.

Prețul este redus la doar 124.000 euro fără TVA,  de la prețul inițial de 147.560 euro fără TVA.

Masiv și puternic, acest autovehicul de teren are un motor cu capacitate cilindrică de 2999 cmc și care dezvoltă o putere de 435 cp.

Consumul mediu este de 9.3 l/100km. Aspectul exterior este impecabil, vehiculul având culoarea negru nemetalizat, jante AMG din aliaj, de 22 inch cu spițe încrucișate.

Pachetul AMG Ulimate îi conferă stil și unicitate alături de pachetul AMG Night, special conceput pentru mai multă siguranță și confort.

La bordul acestui vehicul, conectivitatea este la nivel înalt datorită sistemului de realitate augmentată pentru navigație MBUX și integrarea oricărui smart phone cu ajutorul aplicațiilor Apple CarPlay sau Android Auto.