Plătește comod factura la electricitate cu ajutorul unui credit rapid

Plătește comod factura la electricitate cu ajutorul unui credit rapid

În ultima vreme valoarea facturii la electricitate este tot mai mare, iar oamenii o achită cu dificultate.

Venirea iernii înseamnă un consum crescut de curent electric, iar criza economică afectează grav bugetul salariaților dar și al pensionarilor.

Mulți dintre noi căutăm soluții de a economisi electricitate, Pentru a reduce pe cât posibil viitoarele facturi de energie electrică.

Cum îți reduci factura la energie electrică?

Exista diferite metode prin care poți plăti o factură mai mică reducând numărul de kilowați consumați.

Economisirea înseamnă în primul rând responsabilitate. Nu uita să stingi becurile și să întrerupi alimentarea cu curent electric a diferitelor aparate electrocasnice atunci când pleci pentru o perioadă mai lungă de timp de acasă.

Atunci când utilizezi anumiți consumatori de energie electrică, este bine să întrerupi alimentarea de la priză. Fiecare kw/h în plus contează iar factura crește considerabil.

Alegerea unor becuri incandescente este o variantă costisitoare iar din ce în ce mai mulți consumatori aleg să folosească becuri led, mult mai economice și fiabile.

Înlocuirea becurilor obișnuite cu cele economice poate însemna o reducere considerabilă a facturii la energia electrică. în plus durata de viață a becurilor economice este mult mai mare și le vei schimba mai rar.

Lumina oferită de becurile LED este albă, clară și puternică, fiind potrivită pentru orice cameră.

Achiziționează aparate electrocasnice care au un consum redus de energie electrică. Multe persoane economisesc energie electrică folosind electrocasnice și aparate electronice cu clasa de energie A , A+ sau  A++.

Cele mai noi modele au și o clasă de consum bună,  care te va ajuta să nu plătești facturi uriașe la electricitate.

Evită electrocasnicele din clase energetice inferioare, aparate vechi care vor avea un consum ridicat de energie electrică.

O cantitate mare de energie este consumată de către electrocasnice atunci când rămân în priză în mod inutil.

Poți folosi priza de alimentare inteligente care te ajută să oprești dispozitivele atunci când lipsești o perioadă mai lungă de acasă.

Încălzirea apartamentului sau a casei cu ajutorul unei centrale termice este o soluție foarte bună din punct de vedere caloric dar consumul de energie electrică va fi însemnat.

Pentru a nu-ți afecta mult bugetul încearcă să diminuezi factura, scăzând consumul.

Un termostat wireless este foarte simplu de folosit și te va ajuta să deții controlul asupra temperaturii la care setezi centrala termică.

Un alt factor care îți influențează consumul de curent este izolația casei. Dacă ferestrele nu se închid corect se pierde căldură, iar consumul centralei crește.

De asemenea, caloriferele vechi se pot înlocui cu unele noi, performante, care vor ajuta în optimizarea consumului de curent electric.

Dacă folosești radiatoare electrice pentru încălzit, este recomandabil de asemenea să optezi pentru modele noi și moderne, cu un consum scăzut de energie electrică.

Toate aceste sfaturi te vor ajuta să reduci consumul inutil de curent electric, în condițiile unei ierni care se anunță dificilă, cu prețuri foarte mari.

Alege un credit online pentru plata facturii:

Dacă ai aplicat diferite metode de economisire a curentului electric și cu toate acestea factura s-a dublat datorită creșterii prețului, te poate ajuta un credit online.

În acest mod vei avea la dispoziție banii necesari fără a-ți forța bugetul peste puterile tale financiare.

Un imprumut de nevoi personale te poate ajuta să achiți la timp factura de electricitate fără să acumulezi restanțe și să plătești ulterior penalități.

La Simplu Credit poți accesa un credit online 24/7 disponibil pentru persoane fizice, salariați cu vârsta de minim 18 ani și o vechime în muncă de minim 3 luni.

Poți solicita acest credit direct pe internet fără să te mai deplasezi de acasă, iar aprobarea este foarte rapidă.

Creditele online îți oferă finanțare pe minim 6 luni și maximum 48 de luni. Poți primi credit rapid minim 500 RON și maxim 5000 RON.

Aceste sume sunt convenabil de plătit atunci când sunt eșalonate în rate lunare convenabile, pe care le plătești în ritmul tău, din veniturile salariale.

Un credit nebancar este soluția ideală atunci când ai nevoie de o sumă mică de bani pentru o perioadă scurtă de timp așa cum este cazul unei facturi mari la electricitate.

Poți alege o sumă pe care îți permiți să o rambursezi fără efort, iar plata facturii lunare la electricitate nu va mai reprezenta o problemă în această iarnă.

La Simplu Credit ești consiliat cu privire la toate detaliile contractului de credit, pentru a avea o privire de ansamblu asupra situației înainte de a decide accesarea împrumutului.

Flexibilitatea și seriozitatea de care dă dovadă Simplu Credit te vor ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine.